Tallivarastot

Tallin monipuoliset varastot kätkevät sisäänsä monipuolisia tallin välttämättömiä tavaroita, joita tallilaiset voivat tarvittaessa lainata. Näitä kaivetaan aina esiin joko maanesin, tallin oman tai kentän vieressä olevista varastoista. Alla on hieman enemmän selitetty mitkä tavarat löytyvät mistäkin varastosta ja mihin käyttöön ne on tarkoitettu.

Kentän vieressä sijaitsevasta varastosta löytyy kentän estekalusto, joka on monipuolinen ja erikoisesteitä täynnä. Siellä on myös ylimääräisiä tolppia ja puomeja, joista voi rakentaa esimerkiksi perus kavalettejä. Sieltä löytyy myös kouluradan aidat, reilusti kartoita ja sinne on sijoitettu myös tallin valjakkokoppakärryt. Maanesin varastosta löytyy samanlainen setti esteitä, kouluaitoja ja kartioita.

Näkyvillä tallin yhdellä seinämällä on neljät kottikärryt ja viisi talikkoa. Ne sijaitsevat rehuvaraston vieressä. Rehuvarastosta löytyy ruokasäkkien lisäksi iso kasa ämpäreitä, joita voi hyvin käydä lainaamassa tarvittaessa. Muistathan kuitenkin palauttaa ne takaisin, etteivät jää lojumaan pitkin tallia.

Varustehuoneesta löytyy iso aarrekaappi, jossa on kaikille hevosille ja tallillaisille yhteisiä tavaroita. Sieltä löytyy ensin linimentit, shampoot, ShowShinet, selvityssuihkeet ja jopa viilentävää savea. Niiden viereen on laitettu muutaman paksut lämpöpintelit, joita voi kääräistä linimentin päälle hevoselle rankan treenin jälkeen. Sieltä löytyy myös ylimääräisiä romaaneja, jos hevonen sattuukin sellaista tarvitsemaan tai jos hevosen oma on esimerkiksi pesussa. Yhteen nurkkaan on kasattu heijastinvarusteita hevosille ja ihmisille. Pimeällä ja hämärällä maastoillessa ratsastajalla tulee aina olla heijastinliivi ja hevosella heijastinloimi. Niitä löytyy kyllä vaikka jokaiselle oma. Kaapista löytyy myös juoksutusvälineet: kapsoni, juoksutusliina, juoksutusvyö ja jopa juoksutusraippa. Niitä on vain yhdet, joten vain yhtä hevosta kerrallaan voi juoksuttaa. Kaiken kukkuraksi kaapistä löytyy kuljetussuojia ja häntäsuojia kuljetusta varten, joita käytetään hevosilla kun lähdetään kilpailuihin. Niitäkin löytyy vaikka jokaiselle omat ja monessa eri koossa.

Ulkoasun kuva © VRL-03840 / Ulkoasu © M Layouts
Varpulan ratsastuskeskus on virtuaalitalli!
Varpulan ratsastuskeskus